Over ons RCH dakmanagmenetOver ons

Roland Holkamp staat in de wereld van de dakdek- en aannemersbedrijven bekend als een gedegen, betrouwbare en ervaren dakdekker. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Meer dan 25 jaar werkte hij in het dakdekkersvak voordat hij in 2014 besloot voor zichzelf te beginnen. Met veel verstand van zaken en liefde voor het vak voert hij zijn werkzaamheden uit. Roland is betrokken bij ieder project dat hij uitvoert. Hij denkt mee met de klant en heeft een flexibele instelling.

Ervaring en opleiding

Roland is gecertificeerd dakdekker. Hij heeft zowel de kader- als de top-opleiding OKD gevolgd bij Tectum (opleidingscentrum voor de dakdekkersbranche en onderdeel van Vebidak). De kaderopleiding leidt op tot uitvoerder, calculator, werkvoorbereider. De top opleiding leidt op tot leidinggevende in de dakdekkersbranche. Het diploma kader en het diploma top geven samen recht op het ondernemersdiploma.

Het met succes afronden van de opleiding OKD biedt RCH Dakmanagement de kans om lid te worden van de branchevereniging VEBIDAK. Hierdoor kan ook geoffreerd worden op aanbestedingen die dit lidmaatschap vereisen waardoor ook nieuwe kansen op opdrachten ontstaan.

Vanzelfsprekend is RCH Dakmanagement ook in het bezit van een VCA diploma.

Missie

Onze missie is klanten een onderbouwd en eerlijk advies te geven. Wij houden geen mooie verkooppraatjes. Wij willen dat u een goed en probleemloos dak boven uw hoofd heeft.

Toekomst

Wij blijven ons verder specialiseren en scholen en houden daarmee de nieuwste ontwikkelingen scherp in de gaten. Zo werken wij altijd met de nieuwste materialen. Ook spelen we in op trends. Wij kunnen bijvoorbeeld bij renovatie van bestaande daken groendaken maken. Ook is het mogelijk om bedekking aan te brengen waar zonnecollectoren in verwerkt zijn. Neemt u contact met ons op om u te laten informeren over deze mogelijkheden.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons in de markt, door te doen wat we beloven. Wij komen onze afspraken na. De tevredenheid van de klant staat hierbij centraal. Wij zijn flexibel, hebben de juiste kennis en bieden een oplossing bij ieder dakprobleem.